Elinstallationer i Nybro

Vi på Elektrikerna i Nybro lovar elinstallationer som genomförs noggrant, professionellt och med en service som får kunder att anlita oss vid varje ny elinstallation.

Få din kostnadsfria offert

Vi återkommer inom kort

Vi har stor kompetens när det kommer till elinstallationer, vi arbetar alltid med helhetslösningar vid elinstallationer. Att arbeta med elinstallationer är något som alla vi medarbetare på Elektrikerna i Nybro brinner för. Vi utför flera olika sorters elinstallationer, till exempel utför vi:

  • Installation av laddstolpar till elbilar
  • Installation av solceller och solcellspaneler
  • Installation och utbyggnad av datanät
  • Installation och uppstart av smarta hem, där installation av larm och belysning ingår

Vi utför med andra ord en hel del elinstallationer både innanför och utanför husets fyra väggar. Våra elinstallationer utförs i bostäder, industriområden och på lantbruk. Inom alla tre arbetsområdena arbetar vi med både stora som små projekt.

Vi är med i ett tidigt stadium och hjälper till med din elinstallation.

Vare sig det gäller ett litet projekt i en bostad eller ett större projekt inom industri och lantbruk är vi alltid närvarande i ett tidigt stadium av arbetet. På så sätt försäkrar vi våra kunder och samarbetspartners att alla elinstallationer utförs i god tid och utan eller med få problem.

Skulle problem uppstå på vägen kan vi tack vare att vi är med från ett tidigt stadium styra upp och rätta till problemet, utan att det går ut över kunden.

Våra tjänster

kontakta oss

Vår adress:

Madessjövägen 3, 382 45 Nybro

Ring oss:

0481-49 60 00

Hur mycket kostar ditt projekt?