Smarta hem i Nybro

Många bor i ett hem som är allt annat än smart. Detta är något som vi på Elektrikerna i Nybro vill ändra på. Vi anser nämligen att alla bör leva och bo i smarta hem, det viktigaste är dock att ni som kunder får tillräckligt med information så att ni kan göra informerade val.

Få din kostnadsfria offert

Vi återkommer inom kort

Vi har stor erfarenhet av att installera styrsystem som förvandlar hem till smarta hem, erfarenheten gör också att vi vet vad för funktioner som ett styrsystem kan erbjuda för att göra hemmet smart.

Belysning med smarta hem
Med ett styrsystem kan ni till exempel åka bort utan att oroa er ifall ni glömde att släcka belysningen, släcker alla lampor gör ert smarta hem automatiskt. Styrsystemet kan ställas in så att lamporna tänds när dagsljuset börjar försvinna, på så sätt kommer ni hem till en behaglig och hemtrevlig utebelysning efter jobbet. Vill ni att julstjärnorna ska lysa när ni kommer hem, går detta också att ställa in. All belysning kan enkelt kontrolleras via internet eller app i telefonen, båda hemma och på jobbet. Belysningen kan kopplas ihop med larmet, på så sätt kan ert smarta hem tända all belysning när larmet blir aktiverat. Inbrottstjuvar kan då skrämmas bort.

Vädret och temperatur med smarta hem
Ert smarta hem känner av vädret, om ni jobbar långt bort från hemmet kan ni i app eller via internet se vad för slags väder det är hemma. Är innetemperaturen för hög eller låg går det enkelt att ställa in temperaturen, så att den är bekvämlig till när ni kommer hem. Smarta hem sparar historik på innetemperaturen, med denna historik kan ni enkelt se över hur innetemperaturen har förändrats, Ett suveränt verktyg att gå igenom om elräkningen anses för hög. Om termometern visar minusgrader ute, kan ni med hjälp av internet eller appen också sätta igång motorvärmaren i bilen.

Vill ni också förenkla tillvaron med smarta hus?

För er som bor i ett redan befintligt hus eller lägenhet kan troligtvis inte få alla funktionaliteter, men vi garanterar att ni kommer uppleva att ni har större kontroll på hemmet och känner er bekvämare i det.

För er som är i tankarna på att bygga nytt anpassar vi hela installationen, drar rör och ser till så att det ni vill ha integrerat, blir integrerat i ert intelligenta hem.

Våra tjänster

kontakta oss

Vår adress:

Madessjövägen 3, 382 45 Nybro

Ring oss:

0481-49 60 00

Hur mycket kostar ditt projekt?